Anamaria Ferentz a avut parte vineri-noapte de o petrecere-surpriza cu ocazia zilei sale de nastere. Cantareata a fost serbata de prieteni in clubul Essenza, chiar la lansarea postului de radio Activ FM, patronat de un grup de investitori germani, printre care si Marcel Avram, fostul manager al unor megastaruri ca Michael Jackson, Tina Turner, Rod Stewart, Chris de Burgh.
"Niciodata nu mi-a placut sa-mi fac ziua de nastere. Eu doar organizam astfel de evenimente pentru prieteni, nicidecum pentru mine. Stiam doar ca trebuia sa ajung la un eveniment, unde imi propusesem sa nu stau mai mult de o ora. Cand am ajuns la Essenza, acolo erau toti prietenii mei, pentru a ma serba. Ne-am distrat pana dimineata, am dansat si desculta", ne-a spus chiar sarbatorita. Cantareata a primit si o multime de cadouri, cum ar fi o camasa de noapte, mai multe bluzite, dar si o broasca testoasa, din plus.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.