Am vazut pe YouTube niste fragmente din emisiunea lui Madalin Ionescu de pe National TV, aia in care Gigi Becali a dat buzna in studio, ca sa se confrunte cu Nistorescu, iar Nistorescu a plecat acasa, in huiduielile Razboinicului, ca sa evite circul.
L-am vazut pe Gigi mai intii strigind dupa Nistorescu "Ba, nenorocitule, ba, informatorule la Securitate!", l-am vazut apoi urcindu-si picioarele pe masa, ca sa arate ca nu are sosete si, in cele din urma, descheindu-si bluza, ca sa demonstreze ca, fiindca a plecat la emisiune din pat, de linga nevasta, nu are nimic pe dedesubt. Am vazut toate astea, am ris, m-am crucit, iar am ris, iar m-am crucit, dupa care am decis ca nu cred o iota din varianta lui Gigi. Nu cred pur si simplu ca a venit la emisiune descult din cauza grabei. Sint convinsa ca a venit asa din cu totul alt motiv: nu apucase nevasta sa-i spele sosetele lui speciale, de mers la televizor. Adica alea imbibate cu Rudotel si accesorizate cu niste electrozi care, in timp ce Gigi da din gura pe micul ecran, ii efectueaza in anumite puncte de pe talpa un masaj de calmare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.