Clint Eastwood conduce la bursa pariurilor
"Million Dollar Baby", pelicula lui Clint Eastwood despre o jucatoare de box, are patru sanse din cinci sa cistige Oscarul pentru cel mai bun film, la ceremonia de duminica de la Los Angeles, potrivit site-ului de pariuri GoldDerby.com.

GoldDerby a consultat jurnalisti de specialitate de la mai multe publicatii americane pentru a prezice care vor fi cistigatorii de anul acesta.

"Million Dollar Baby" contra "The Aviator"

"The Aviator", al lui Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio in rolul principal, are si el sanse bune, dupa ce a cistigat recent Globul de Aur pentru cel mai bun film. Totusi, Scott Bowles, de la "USA Today", crede ca productia, care a inceput sa fie difuzata in cinematografele americane de Craciun, va pierde in fata filmului lui Eastwood, lansat cu o luna mai tirziu. Filmul mai recent si cu incasari mai bune acum, adica "Million Dollar Baby", este mai probabil sa cistige, spune jurnalistul. Eastwood are si el patru sanse din cinci sa cistige Oscarul pentru regie. Dar cum Martin Scorsese nu a mai cistigat niciodata Oscarul, unii specialisti cred ca ar cam fi timpul sa se numere si el printre premiati. Toti cei opt jurnalisti consultati de site-ul de pariuri ii acorda lui Jamie Foxx sanse maxime la titlul pentru cel mai bun actor, dupa prestatia convingatoare din "Ray", filmul despre viata lui Ray Charles. Cei opt o dau ca favorita la titlul de cea mai buna actrita pe protagonista din "Million Dollar Baby", Hilary Swank.

Drumul spre Oscar

PRO TV va difuza, in duminica Oscarurilor, incepind cu ora 00.00, emisiunea "Road to the Academy Awards" ("Drumul spre Oscar"), cu interviuri in exclusivitate cu nominalizatii la premii. Joel Siegel, critic de film si jurnalist, i-a intervievat pe Martin Scorsese, Cate Blanchett, Clint Eastwood, Annette Bening, Leonardo DiCaprio si Morgan Freeman, vedete ale serii Oscarurilor. Siegel va prezenta si propriile predictii legate de cistigatori.

Telespectatorii romani nu vor putea viziona in direct ceremonia Oscarurilor, insa inregistrarea acesteia va fi difuzata tot de PRO TV, marti, de la ora 23.30.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.