Vedeta Antenei 1 si iubitul sau, doctorul Valentin Calu, si-au oferit un cadou de 500.000 de euro de sarbatori
Ca orice vedeta care se respecta, Sandra Stoicescu, prezentatoarea "Observatorului" de la Antena 1, a reusit sa-si implineasca un "vis" de 500.000 de euro. Mai precis, aceasta urmeaza sa se mute intr-o vila moderna, chiar in zona Baneasa, pe care a construit-o din banii economisiti, dar si cu ajutorul iubitului sau. In viitorul apropiat, ea ar putea sa-si schimbe si masina pe care o detine, un Alfa Romeo, dar inca nu este decisa sa faca acest pas intrucat este inca multumita de automobilul sau.

Sandra Stoicescu ne-a obisnuit deja cu discretia cu care vorbeste despre viata sa privata, refuzand sa faca publice detalii legate de relatia, concediile sau proiectele in care investeste timp, bani sau suflet. Despre prezentatoarea "Observatorului" de la Antena 1 se stie, totusi, ca se iubeste de aproape doi ani cu seful sectiei de garda de la Spitalul Elias, Valentin Calu, medic specialist in chirurgie generala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.