Selectia juriului care il va judeca pe Michael Jackson pentru agresiune sexuala asupra unui minor s-a incheiat, miercuri, la tribunalul din Santa Maria. Din juriul ales fac parte opt femei si patru barbati. Printre acestia se afla o vaduva de 79 de ani, un informatician de 51 de ani, un inginer de 62 de ani si o dresoare de cai de 50 de ani. Din juriu nu face parte nici o persoana de culoare, dar sunt trei persoane originare din America Latina si una din Asia.

Michael Jackson, prezent la audierea de miercuri, a ascultat cu atentie ultimele interogatorii. El a zambit cand un jurat potential, militar in rezerva, a marturisit: "Nu prea i-am ascultat muzica, dar imi place cum danseaza". Lista martorilor care vor fi chemati sa depuna marturie ulterior contine 370 de nume, printre care unele celebre: Diana Ross, Elizabeth Taylor, jucatorul de baschet Kobe Bryant.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.