Interpreta Carmen Serban a sustinut un concert in Grecia la propunerea romanilor din insorita tara. Incantat de solista noastra, un misterios grec i-a lasat pe patul din camera de hotel un buchet de 51 de trandafiri rosii insotit de un bilet. Pe langa complimente, biletul continea o invitatie la o cina romantica pe un iaht.

Desi amuzata de indrazneala si infocarea admiratorului sau, Carmen si-a infranat curiozitatea si a preferat sa-si petreaca ultima seara in Grecia alaturi de cei care au invitat-o sa-i incante cu melodiile sale. Carmen a fost cazata la un hotel de patru stele din Atena, vizavi de cladirea Parlamentului, a vizitat zonele istorice ale capitalei elene si a luat masa in restaurante cu specific grecesc.

HAINA DE 1.850 DE EURO

A treia si totodata ultima zi a vizitei sale a dedicat-o cumparaturilor. Cei mai multi bani s-au dus pe cadouri, insa nu si-a putut refuza o haina din piele si blana de vulpe in valoare de 1.850 euro, de care este foarte mandra.

Concertul a avut loc in Tripoli, prilej cu care sute de romani si de greci au cantat si dansat alaturi de interpreta. Un alt motiv de bucurie pentru Carmen Serban este finalizarea albumului "M-ai gasit si ai... noroc!" pe care il va lansa pe data de 2 martie, chiar de ziua ei.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.