Stefan Banica Jr. este un artist care se simte foarte bine langa publicul sau, acesta fiind si motivul pentru care acum, la sfarsitul anului 2006, el a ales sa sustina patru concerte prilejuite de Sarbatoarea Craciunului. Respectand traditia cu care si-a obisnuit deja fanii, Banica a oferit publicului un show extraordinar de doua ore, in care a cantat atat hituri de-ale sale, cat si cantece specifice sarbatorilor de iarna, dar si cateva coveruri dupa melodii internationale, binecunoscute.

Vazand ca au trecut 20 de minute peste ora anuntata de incepere a spectacolului, cele peste 5.000 de persone din sala au inceput sa aplaude si sa scandeze numele artistului. Astfel si-a facut intrarea pe scena Stefan Banica Jr. Insotit de instrumentistii grupului The 50īs, de un cor si de un corp de balet, Banica a aratat inca o data ce inseamna un spectacol de doua ore 100% live.

Desi publicul a fost usor reticent in a se manifesta la inceputul show-ului, dupa doar doua melodii, cei prezenti au inceput sa cante si sa danseze la fiecare cantec. Cel mai emotionant moment al spectacolului a fost acela cand Stefan a cantat in duet cu tatal sau piesa "Cum am ajuns sa te iubesc". Pe ecranele din spatele scenei a fost proiectat videoclipul acestei melodii, precum si alte cateva imagini de arhiva cu tatal artistului. Foarte emotionat, Stefan a reusit sa transmita aceasta stare si publicului, care, la sfarsitul melodiei, s-a ridicat de pe scaune si a aplaudat pret de cateva minute. Impresionat de gestul celor prezenti, Stefan si-a lasat chitara si a aplaudat la randul lui, spunand ca tatal sau "merita".

"Azi la Londra, maine la Popesti-Leordeni"

Seria duetelor a continuat cu piesa "Trece vremea", cantata impreuna cu Gabriel Cotabita, care a fost foarte bine primit de public. A urmat apoi melodia "Numele tau", interpretata in original cu soprana Angela Gheorghiu care insa nu a fost prezenta la concert. Astfel, piesa a fost cantata cu una dintre domnisoarele care asigurau backing-vocal-ul. Despre aceasta melodie, Stefan a spus ca a interpretat-o sambata trecuta la Londra, in Hyde Park, in cadrul unui spectacol transmis in direct de BBC si la care au asistat cateva zeci de mii de persoane din toata lumea. Intamplarea si ironia a facut ca Banica sa interpreteze aceasta melodie a doua zi in cadrul unui concert la Popesti-Leordeni. Amuzat de situatie, Stefan a cerut publicului aplauze, spunand ca nu mai este niciun alt artist care sa cante "azi la Londra, maine la Popesti-Leordeni".

Artistul a mentinut permanent legatura verbala cu publicul. Amuzat in momentul in care cineva din sala a cerut insistent piesa "Veta", Stefan s-a aratat usor iritat dupa ce aceasta faza s-a repetat de inca doua ori. Ba chiar, in spirit de gluma, i-a transmis respectivului ca ii va face o perfuzie dupa terminarea concertului. Spectacolul nu se putea termina fara un bis. Dupa cateva minue de aplauze, Stefan si trupa lui au revenit pe scena si au cantat doua coveruri, dupa care, in uralele publicului, s-au retras in spatele scenei.