Printre cei care au rupt recent, in premiera intergalactica, tacerea, la OTV, se numara si Oana Roman, fiica cea mica a fostului premier. Oana a fost prezenta, acum citeva seri, in studioul emisiunii „Dan Diaconescu Direct“, unde s-a razboit cu presa de scandal si a primit mesaje de admiratie si solidaritate de la telespectatorii OTV.
Mai mult decit atit, Oana a fost sprijinita in demersul ei si de colegii de breasla. Unul dintre ei a fost Marian Dirta, cunoscut in Romania ca hair-stilist si ca socru al ciinelui Adrianei Bahmuteanu (pentru necunoscatori, Puffy, cateaua lui Dirta, a devenit, acum vreo doua saptamini, nevasta lui Bijou, ciinele fostei doamne Prigoana). Ei, si in interventia telefonica pe care a avut-o, Marian a zis, printre altele, si urmatoarea chestie: "Sa le dea Dumnezeu la toate ziaristele care scriu de rau de vedete, sa le dea Dumnezeu flecuri la pantofi, ca unele nici asta n-are…". Fii rau, Marian, fii rau, mrrrr…! Chiar asa, cine ti-a suflat-o p-asta cu flecurile? Puffy sau ginerele Bijou?

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.