Muzica romneasca este pe un drum bun! Dovada cea mai elocventa: si Mihaela Tatu, realizatoarea emisiunii "De 3X femeie" se lanseaza in muzica.
Ea va inregistra, in curind, un videoclip la melodia - care este un colind, de fapt - "Leru-i Doamne ler". "Initial nu am vrut sa cint, dar Cristian Faur (autorul melodiei de succes iLet me tryi cu care Luminita Anghel a luat locul III, anul trecut la Eurovision, n.r.) m-a incurajat si am acceptat. El este aradean si a cules muzica din acea zona, a adaptat-o, a compus versuri noi si apoi m-a invitat sa inregistram", s-a confesat Mihaela Tatu.

Videoclipul va putea fi urmarit in perioada Sarbatorilor, pe Acasa Tv, iar colindul va fi difuzat in premiera la InfoPromenada, emisiunea de pe Info Pro de miine, 16 decembrie. "Eu nu sint cintareata si nici nu vreau sa fac o meserie din asta. Pur si simplu mi-a facut o foarte mare placere sa cint acest colind", s-a "scuzat" in felul ei, Mihaela Tatu. Ba da, doamna Tatu, chiar ati vrut sa cintati: daca v-a placut, inseamna ca ati vrut!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.