Patronul ziarului "Atac", omul de afaceri Marius Locic, s-a hotarit, in sfirsit, pe miinile cui sa-si lase ziarul. Cea care va conduce echipa de paparazzi este nimeni alta decit Adriana Bahmuteanu, fosta sotie a magnatului salubritatii, Silviu Prigoana.
Adriana are ceva experienta in materie de management al presei, pentru ca a condus, pina acum, revista "Zau", de care se va mai ocupa pina in ianuarie. Pentru a-i capta mai bine bunavointa, Marius Locic i-a oferit si un pachet de actiuni, fapt care o plaseaza pe Bahmuteanu in pozitia de patroana a ziarului. Contractul va fi definitivat si semnat la inceputul saptaminii viitoare. "Pentru mine, faptul ca voi prelua conducerea ziarului "Atac" este o provocare - ne-a spus Adriana Bahmuteanu - stiu ca s-au scris despre mine tot felul de rautati dar nu sint ofticoasa, nici razbunatoare si sper ca vom face treaba buna impreuna. Despre valoarea actiunilor sau despre alte detalii financiare nu pot sa vorbesc, deocamdata urmeaza sa semnam contractul."


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.