Oana Zavoranu se afla la un pas de a castiga procesul cu mama ei, in care aceasta solicita mostenirea care i se cuvine in urma decesului tatalui sau, dupa ce instanta a respins cererea paråtei de anulare a actiunii judecatoresti.

Ieri, completul de la Judecatoria sectorului 1 a decis ca la urmatoarea infatisare, care va avea loc la inceputul lunii februarie, sa fie audiati martorii, cate unul de fiecare parte, si sa fie aduse inscrisurile solicitate de cele doua parti.

Avocatul artistei, Tiberiu Barbacioru, a obtinut schimbarea actiunii facute initial, din anularea certificatului de mostenitor in revocarea donatiei, care creste considerabil sansele de castig ale clientei sale. Atat Oana, cat si mama sa vor trebui sa anunte in urmatoarele cinci zile care va fi persoana care va da cu subsemnatul si va jura cu mana pe biblie ca prezinta adevarul in fata completului de judecata, pe 8 februarie.

Desi ar fi trebuit sa depuna intampinarea cu cinci zile inainte, si nu la termenul de ieri, instanta i-a acceptat mamei artistei probele solicitate in procesul in care Oana Zavoranu a cerut revocarea donatiei

Oana Zavoranu se afla la un pas de a castiga procesul cu mama sa, in care aceasta solicita mostenirea care i se cuvine in urma decesului tatalui sau, dupa ce instanta a respins cererea paråtei de anulare a actiunii judecatoresti. La termenul de ieri, completul de la Judecatoria sectorului 1, care are pe mana acest dosar a decis ca la urmatoarea infatisare, care va avea loc la inceputul lunii februarie, sa fie audiati martorii, cate unul de fiecare parte si sa fie aduse documentele solicitate de cele doua parti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.