Cea mai sexy actrita din lume nu se dezminte la capitolul "excentricitati", continuand sa socheze opinia publica prin gesturile sale.

Cu toate ca in ultima vreme si-a imblanzit considerabil imaginea, devenind o familista convinsa (mama a trei copii), Angelina Jolie tot comite din cand in cand cate o extravaganta. Ultima "victima" a frumoasei brunete e nimeni altul decat fiul ei, Maddox, caruia i-a servit la masa un platou cu greieri.

Isprava s-a petrecut in timpul unei calatorii pe care familia Jolie-Pitt a facut-o in Cambodgia, tara natala a micutului. "L-am dus recent pe Maddox in Cambodgia si a fost prima lui calatorie in care a inteles ce inseamna aceasta tara. Intr-o seara, l-am dus la restaurant si i-am cumparat un platou cu greieri", a marturisit cu nonsalanta vedeta, care la randul ei a ales din meniul localului respectiv alte delicatese de acest tip: larve de albine.

Inainte de a deveni iubita lui Brad Pitt si de a fi desemnata ambasadoare a bunavointei pentru ONU, actrita se putea lauda cu apucaturi chiar si mai bizare decat mancatul insectelor. In timpul mariajului cu Bob Thornton, bruneta era vestita pentru faptul ca la asiatice. Cei doi, mama si fiu, s-au rasfatat in Cambodgia, tara natala a micutului, cu ciudatenii specifice zonei

Un alt moment socant din palmaresul Angelinei s-a consumat la decernarea Premiilor Oscar din anul 2000, cand aceasta si-a sarutat "frantuzeste" fratele, pe James Haven. Ca si cum nu era de ajuns, vedeta a declarat atunci ca este "foarte indragostita" de fratele sau.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.