Miliardarul Irinel Columbeanu a batut palma cu B1Tv pentru transmiterea in direct a petrecerii de Revelion. Constienti fiind de succesul si notorietatea obtinute in urma reality-showului "No comment", Monica si Irinel Columbeanu au pregatit o noua surpriza pentru fanii lor: pina la nasterea fetitei lor, eveniment care urmeaza a fi difuzat in direct, cuplul a fost de acord ca B1Tv sa transmita petrecerea de Revelion ce va fi organizata in vila de la Izvorani.
Trecerea dintre ani va fi marcata de familia Columbeanu alaturi de parintii multimiliardarului, de nasii cuplului, dar, pentru prima data, Monica o va avea alaturi de ea si pe sora sa. Aceasta va veni de la Bacau alaturi de iubitul ei. Asa cum ne-a obisnuit, Irinel Columbeanu a inceput deja toate demersurile pentru a-si uimi atit musafirii, cit si telespectatorii. Omul de afaceri nu vrea sa dezvaluie pentru moment niciuna dintre surprizele pregatite.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.