Stefan Banica a «batut-o» pe Andreea Marin de doua ori, Iulia Vantur alergand dintr-o sala in alta pentru a ridica trofeele

Teatrul National a fost marti seara locul de intalnire al vedetelor autohtone. Actori, cantareti, prezentatori tv sau sportivi s-au "calcat pe picioare", in incercarea de a ajunge in cele doua sali in care aveau loc "Superlativele VIP", dar si "Premiile TV Mania". Lasata singura de Stefan Banica junior, care s-a "remarcat" prin absenta, Iulia Vantur a fost nevoita sa alerge dintr-un loc in altul, de la etaj la subsol, pentru a ridica trofeele primite.

Stefan Banica junior si-a "batut", cu "Dansez pentru tine", de doua ori sotia la aceeasi sectiune, "cea mai buna emisiune tv", la care au fost nominalizati atat de VIP, cat si de TV Mania. De asemenea, omniprezent a fost si Bogdan Enoiu, acesta ajungand dupa ce si-a luat trofeul de la VIP si la "Premiile TV Mania".

Teatrul National din capitala a fost marti seara locul de intalnire al vedetelor autohtone. Actori, cantareti, prezentatori tv sau sportivi s-au "calcat pe picioare", in incercarea de a ajunge in cele doua sali in care aveau loc, pe de o parte, "Superlativele VIP", dar si "Premiile TV Mania". Cel mai mult de furca a avut Iulia Vantur. Lasata singura de co-prezentatorul emisiunii "Dansez pentru tine", Stefan Banica junior, care s-a "remarcat" prin absenta, aceasta a fost nevoita sa alerge dintr-un loc in altul, de la etaj la subsol, pentru a ridica trofeele primite. De asemenea, omniprezent a fost si Bogdan Enoiu, acesta ajungand dupa ce si-a luat premiul de la VIP si la "Premiile TV Mania", unde s-a intretinut minute bune cu carcotasii Huidu si Gainusa.

Stefan Banica junior si-a "batut" cu "Dansez pentru tine" de doua ori sotia, la aceeasi sectiune, "cea mai buna emisiune tv", la care au fost nominalizati atat de VIP, cat si de TV Mania. Absent, ca si Zana Surprizelor, de pe "scenele" Teatrului National, artistul a fost reprezentat de Iulia Vantur.

"Pro TV"-ista a avut de lucru, nu de alta, dar ea a trebuit sa tina de doua ori un discurs si sa urce si sa coboare scarile de la TNB pentru a fi prezenta la ambele festivitati. Andreea Marin a fost invinsa si la categoria "Cea mai populara vedeta", la care a concurat alaturi de Mihaela Radulescu, Andreea Marin si Teo Trandafir, cea care de altfel a si luat trofeul oferit de TV Mania. Simona Patruleasa le-a detronat pe Andreea Raicu, Nicoleta Luciu si Mihaela Radulescu la categoria "Cea mai sexy vedeta TV". Corespondentul masculin al acesteia este Mircea Radu. Adversarii sai au fost Stefan Banica jr, Ioan Isaiu si Serban Huidu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.