Cea de-a sasea editie a decernarii Premiilor TV Mania a avut loc marti seara la Teatrul National din Bucuresti, sala Amfiteatru. Printre premianti s-au numarat si Serban Huidu, Mihai Gainusa &Co, care s-au ales cu diploma "Cea mai buna emisiune de divertisment".

In loc de multumiri acestia au impartit propriile premii, denumite ad-hoc "Carcomania". Nicoleta Luciu a fost vedeta care s-a bucurat cel mai mult de aprecierea Carcotasilor, care i-au acordat, de exemplu, premiul pentru "cel mai bun serial, nu conteaza care, daca apare dezbracata".

Seara a avut parte si de momente mai putin reusite. Unul dintre acestea, cel in care a fost anuntata castigatoarea categoriei "Cea mai populara vedeta TV": respectiv, Teo Trandafir de la... PRO TV . Desi in sala s-a aflat o gasca mare de la fostul loc de munca al lui Teo, nici unul dintre fostii colegi nu s-a dus sa ridice trofeul.

Un moment de romantism i-a avut ca protagonisti pe Daniela Nane si regizorul Andrei Zinca. Toata seara, cei doi s-au tinut strans de mana, iar pe alocuri, au mai "scapat" si cate un sarut... pe obraz, ca asa se cuvine sa se faca in public.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.