Blonda nu a stiut nimic despre planurile lui Nicola de a o sarbatori la Predeal, alaturi de cei mai buni prieteni ai lor. "A vrut sa-mi faca o surpriza placuta si a reusit. Totul a iesit foarte frumos. Am primit o multime de cadouri si am sarbatorit pana dimineata, cu tot tacamul: sampanie, tort si "La multi ani!".

Din pacate, vremea nu prea a tinut cu noi si, pentru ca a plouat si a fost foarte frig, a trebuit sa stam numai in cabana. Dar a fost foarte bine si asa. Am incercat sa ne distram cum am putut mai bine", ne-a declarat vedeta. Dintre invitatii ei nu a lipsit, cum era de asteptat, cea mai buna prietena a sa, dansatoarea Jasmine, care a impartit "prizonieratul" pe parcursul weekendului.

Gina si iubitul ei, Nicola, sunt parteneri si in afaceri, avand o firma de organizari de evenimente. Cei doi se vor intoarce la Predeal foarte curand pentru ca au de pus la punct ultimele detalii pentru petrecerea de Revelion la unul dintre hotelurile din aceasta statiune. "Vom reveni pe Valea Prahovei pentru ca avem treaba acolo. Cred ca va iesi un Revelion foarte frumos", si-a laudat Gina calitatile organizatorice.

Culmea ironiei, vedeta nu are personal nici un plan pentru noaptea dintre ani. "Eu nu stiu deocamdata unde voi face Revelionul. Nu am avut timp sa ne gandim si la noi. Cert e ca vom ramane in tara", a spus blonda.