Desi s-a despartit recent de fostul ei sot, dansatorul Kevin Federline, Britney a gasit repede consolarea si s-a afisat cu un nou iubit. Cantareata, in varsta de 25 de ani, a fost vazuta duminica seara la Hollywood in bratele unui barbat a carui identitate nu este cunoscuta inca.

Cei doi au luat cina in oras, spre surprinderea celor din jur, care nu stiau cine este noului prieten al vedetei. Britney nu s-a sfiit deloc de persoanele din jurul sau si, dupa masa, si-a aprins o tigara si s-a asezat pe genunchii iubitului.

Cei doi indragostiti au parasit apoi restaurantul si, tinandu-se de mana, s-au urcat intr-o limuzina. "S-au comportat ca doi iubiti. Ea a stat in poalele lui, el a mangaiat-o incontinuu foarte tandru", a declarat unul dintre clienti, informeaza "The Sun", citat de site-ul antena3.ro.

In ultima perioada, Britney a avut o viata destul de agitata. De cateva luni, isi petrece mai tot timpul alaturi de Paris Hilton, o prezenta foarte controversata, mergand la tot felul de petreceri. Dupa nenumaratele aparitii in presa mondena si dupa nenumaratele nopti albe din cluburi, poate ca Britney si-a gasit linistea. Cu atat mai mult cu cat, in luna ianuarie, vedeta va trebui sa suporte o interventie chirurgicala, la genunchiul piciorului stang. Ea va fi operata intr-o clinica din Beverly Hills, motivul operatiei fiind o accidentare mai veche, din anul 2004, din timpul filmarilor la unul dintre videoclipurile sale.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.