Dupa lungul sir de divorturi de Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu e chitita sa-si vada de drumul ei. A inceput prin a-si schimba look-ul: vrea o talie de viespe, dar si o noua tunsoare. Pe scurt, se reinventeaza.

Ca orice femeie care a trecut printr-un divort si Adriana e de parere ca nu i-ar strica cateva imbunatatiri din punct de vedere fizic. Asa ca a trecut la atac. Sub atenta observatie a unor specialisti de la Salonul Beauty Eden, ea a reusit sa dea jos nu mai putin de 10 kg. Ce-i drept, cu o dieta speciala, dar si cu masaj si alte tratamente ce includ impachetari cu namol si electrostimulare: "Am renuntat la paine, la prajeli si la dulciuri, iar dupa orele 18.00, nu mai mananc nimic. Din pacate, nu ma pot lasa de fumat". La acest salon, beneficiaza de toate conditiile, pentru ca visul ei sa prinda contur:

Va merge de Craciun la Sinaia, cu prietenele

"Am cel mai bun maseur din Bucuresti, el ma ajuta ca pielea sa nu devina flasca dupa regimul de slabire". Si, ca dovada ca nu mai asteapta vreo invitatie din partea fostului sot, acum, de Sarbatorile de Iarna, Adriana Bahmuteanu va petrece alaturi de prietene: "De Craciun voi fi la Sinaia, cu niste amice, iar de Revelion sunt asteptata la Hotel Marriott" din Bucuresti.

Prigoana s-a intretinut cu Ana Maria Prodan

Silviu Prigoana nu a putut rata Gala Premiilor Fantasticilor "Fanatik", saptamanal fondat chiar de el in urma cu aproximativ doi ani. Fostul sot al Adrianei Bahmuteanu a stat la masa alaturi de Adrian si Consuelo Mutu, de parintii fotbalistului Fiorentinei si de fiica solistei Ionela Prodan, Ana Maria. Tanara, de meserie impresar, i-a tinut companie lui Prigoana pe toata durata evenimentului. (Alexandra Dragu)


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.