"L-am vazut de curand pe Mario alaturi de Adriana si Consuelo si sunt convins ca putem fi o familie fericita impreuna. Tin foarte mult la Mario si cred ca pot sa-l cresc si sa-i asigur o familie. Il vreau pe Mario langa mine!", a marturisit, luni seara, Adrian Mutu, la Gala Fotbalului Romanesc.

De curand, decarul Fiorentinei a intentat proces pentru obtinerea custodiei primului sau copil, din prima casatorie, cu Alexandra Dinu. In ceea ce o priveste pe fetita sa, Adriana, "Briliantul" a dezvaluit, in exclusivitate pentru B1 TV, in interviul realizat de Roxana Iliescu, ca se emotioneaza teribil atunci cand micuta rade. "E fata lui tata si ma simt extraordinar pentru ca zambeste tot timpul. Asa eram si eu cand eram mic, imi zicea tatal meu ca sunt ranjit. I-am schimbat scutecele si i-am facut si baita, iar de vorbit cu ea, ne descurcam - eu in romana, iar Consuelo in spaniola", a mentionat cel mai bun fotbalist roman.

Cu un accent pur italian, Adi a mai declarat ca intentioneaza sa mai aiba un copil cu Consuelo, pentru ca familia lui sa fie una numeroasa. Fericita ca a participat alaturi de sotul sau la decernarea premiului de cel mai bun fotbalist roman al anului, frumoasa domincana s-a rezumat in a spune: "Sunt foarte indragostita de sotul meu. Ne iubim foarte mult si consider ca suntem un cuplu normal. Sunt fericita ca ma aflu aici. Ma consider pe jumatate romanca", a spus Consuelo, pe care Adrian a incercat cat a putut sa o fereasca de publicitate.

Alexandra nu si-a contactat inca avocatul

Avocatul Catalin Dancu ne-a declarat ieri ca nu a fost contactat inca de Alexandra Dinu pentru pregatirea apararii. "Poate ca Alexandra nu considera ca e momentul sa-i ofere prea multa atentie lui Mutu. Nu am vorbit cu clienta mea de foarte mult timp, dar, va repet, este posibil ca cei doi sa ajunga intr-un final la o intelegere amiabila", ne-a spus aparatorul frumoasei blonde. Alexandra Dinu a declarat revistei "Story" ca nici o instanta din lume nu il poate lua pe Mario de langa ea. "Nu ma poate acuza nimeni ca nu am fost o mama buna pentru copilul meu. Mario este viata mea, este inima mea, este tot ce am eu drag si scump pe lumea asta", ar fi declarat Alexandra. (Claudiu Valimareanu)


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.