Oficiali ai postului public de televi-ziune au confirmat marti ca TVR va reinnoi, pentru un an, contractul cu PrimeTime World, producatorul show-ului de divertisment “Surprize, Surprize” si au declarat neoficial pentru NewsIn ca emisiunea va fi prezentata tot de Andreea Marin Banica, in 2007.
Contractul cu Prime Time World Broadcasting, producatorul "Surprize, Surprize", urmeaza sa fie semnat chiar in aceasta saptamana, potrivit TVR. "Telespectatorii vor putea urmari emisiunea pe toata durata anului viitor, la TVR1", au declarat reprezentanti ai postului de televiziune. Surse autorizate din TVR au declarat pentru NewsIn ca emisiunea nu isi va schimba prezentatorul in 2007 si ca postul va reinnoi contractul cu Andreea Marin Banica zilele acestea.

Andreea Marin Banica a declarat luni, in cadrul unei conferinte organizate de UNICEF, ca intentioneaza sa renunte sa prezinte emisiunea. "Urmare a declaratiilor facute de Andreea Marin Banica in cadrul conferintei organizate de catre UNICEF, in data de 11 decembrie 2006, va informam ca, potrivit contractului in vigoare, ultima editie a emisiunii "Surprize, Surprize..." va fi in data de 13 ianuarie 2007", se arata intr-un comunicat remis marti de departamentul de comunicare al TVR. Programul "Surprize, Surprize..." se difuzeaza in fiecare sambata seara pe TVR 1 si a ajuns la al optulea an de emisie.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.