Sotia omului de afaceri urmeaza sa aduca pe lume o fetita in jurul datei de 16 ianuarie

"Episodul" venirii pe lume a primului copil al familiei Columbeanu se apropie. Monica urmeaza sa nasca in jurul datei de 16 ianuarie o fetita, la o clinica din Capitala.

Omul de afaceri a anuntat ca sotia sa nu va fi filmata in acest moment din viata sa: "Noi alegem ce episoade din viata noastra sa fie transmise pe B1 Tv (n.r.: la emisiunea "No comment by Monica Columbeanu").

Daca ei doresc ceva special, ne transmit. Dar ar fi indecent sa fie filmata o femeie care urla de durere atunci cand naste". Micuta va deveni totusi vedeta pe micul ecran la primele sale zile din viata sa. Pana atunci, mamica sa trebuie sa tina cont de sfaturile medicului, care i-a sugerat sa evite discotecile. "Monica trebuie sa se odihneasca mai mult. Evitam locurile zgomotoase", spune omul de afaceri. Altfel, Irinel a fost desemnat, zilele trecute, cu ocazia inaugurarii unui magazin, cel mai bine imbracat om de afaceri.

Momentul venirii pe lume a primului copil al familiei Columbeanu se apropie. Monica urmeaza sa nasca in jurul datei de 16 ianuarie o fetita, la o clinica din Capitala. Micuta va deveni vedeta pe micul ecran in primele zile din viata sa.

Pana atunci, mamica sa trebuie sa tina cont de sfaturile medicului, care i-a sugerat sa evite locurile zgomotoase, cum ar fi discotecile.

Gardianul

Sursa: GardianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.