Primul care a intrat in local, putin dupa miezul noptii, a fost Bittman. La cateva minute a aparut si prezentatoarea. Ambii au picat insa "ca musca-n lapte", pentru ca, in club, avea loc o petrecere privata, a unor cetateni bulgari. Dan a avut si ceva probleme la intrare. Cel care inchiriase localul nu l-a recunoscut si a vrut sa-l pofteasca afara, dar s-a razgandit in momentul in care a aflat ca este un "cunoscut cantaret roman". Iulia si Bittman au zabovit in club aproximativ doua ore, dupa care au plecat impreuna spre o alta destinatie.

"Partenera" lui Stefan Banica jr de la Pro TV, in "contact" cu barbatii care au trecut prin viata Mihaelei Radulescu

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, are o relatie, de ceva timp, cu Liliana Stefan. Este tatal a trei copii. Asta nu-l impiedica insa sa joace rolul de Don Juan printre vedetele autohtone. Artistul inca nu este casatorit...
Deci, in acte, nu este barbatul nimanui. Sa fie oare acesta motivul pentru care, sambata seara, la o ora tarzie, Danut se afla in "Lime Light", in compania Iuliei Vantur, nimeni alta decat co-prezentatoarea emisiunii "Dansez pentru tine", de la Pro TV?