Mai nou, statutul de vedeta implica si sacrificii in plan sentimental. Exceptie de la regula nu a facut nici Cornel de la Vank pentru care, dupa toate aparentele, imaginea conteaza foarte mult.
Asadar, iesitul pe la evenimente mondene, insotit de o partenera, nu este nicidecum in favoarea imaginii. De aceea, Cornel a facut un pact cu iubita sa: aceasta nu trebuie sa se expuna in luminile bliz-urilor! Dar, intre noi fie vorba, prin ascunzisul asta pueril, nu incearca el oare sa-si scuze burlacia? Mai ales daca luam in seama citeva comentarii facute de Cornel pe seama somnului care dauneaza grav "sanatatii", pardon, distractiei: "Nu e bine sa dormi mult. Nu iti dai seama cit iti maninca somnul din viata? Daca dormi, nu mai ai timp de nimic, nici macar de distractie!". Ei bine, cind un barbat face asemenea afirmatii, este clar ca lumina zilei, ca prefera sa nu fie legat la cap cu vreo... iubire stabila.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.