Telefoanele Vertu se vand numai afaceristilor care au un cont de minim 5 milioane de dolari

Printre angajatii televiziunii din Piata Romana au inceput sa apara semne de intrebare in legatura cu ultima achizitie a patronului lor. Intrebarea care-i macina pe angajat ii OTV este: de unde are Dan Diaconescu telefon de 30.000 de dolari? O fi al lui sau este doar imprumutat, pentru "fite". Cei mai multi dintre angajati sunt ferm convinsi ca Diaconescu este fericitul posesor al unui telefon Vertu, seria de lux a arhicunoscutei firme Nokia, telefon cu care l-au vazut afisandu-se doar de vreo doua ori. Totusi, ce poate face un telefon incat sa te determine sa scoti din buzunar - in cazul in care ai un asemenea buzunar - ditamai suma de 30.000 de dolari?

Mobilele Vertu nu se gasesc in tara

Cautand un pic pe site-ul Vertu si tinand cont de pretul pe care il socotesc drept bun barfitorii, Diaconescu ar avea un Vertu Diamond, cu toate accesoriile, inclusiv carcasa din platina si diamante de peste 5-6.000 de euro. Vertu Diamond este un telefon exclusivist, intocmai ca acela folosit de Adrian Mutu, la un moment dat, pentru a "recruta" tinere prin cluburile de fite de prin tara sau de Paris Hilton, cand vrea sa distraga atentia paparazzilor de la lenjeria ei intima inexistenta.

La noi in tara nici macar nu se gasesc astfel de telefoane, cel mai apropiat loc de unde Dan Diaconescu ar fi putut achizitiona un astfel de aparat fiind Ungaria. Desi pare greu de crezut ca Diaconescu s-ar fi deplasat la unguri pentru a-si cumpara mobil, mai ales ca seara de seara presteaza la TV.

Atac

Sursa: AtacTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.