Aida Yespica, fosta iubita a lui Mutu, era "mana-n mana" cu paparazzii

Un nou scandal zguduie fotbalul italian. Mai multi jucatori cunoscuti din Serie A au cazut victime farmecelor unor celebre fotomodele, "aventurile" cu acestea fiind fotografiate. Pozele le erau apoi vandute jucatorilor. Una dintre "ispite" era fosta iubita a lui Mutu, Aida Yespica.

Fabrizio Corona, fotograful cercetat pentru ca ar fi santajat mai multe vedete, sutine ca n-a facut nimic ilegal si ca totul nu e decat "comert".

Corona si agentul Lele Mora - cel care o are sub contract si pe Aida Yespica, fosta iubita a lui Adrian Mutu - sunt protagonistii scandalului declansat in aceste zile in Peninsula, dupa ce s-a descoperit ca mai multi jucatori au fost santajati de paparazzi, pentru ca fotografii compromitatoare cu acestia sa nu fie publicate, in schimbul unor sume imense de bani.
Intr-o perioada in care se credea ca internationalul roman s-a potolit dupa legitimarea sa la Juventus, in iaunuarie 2005, dar si cu intentia de a se recasatori cu fosta lui sotie, Alexandra Dinu,
saptamanalul "Novella 2000" a publicat, in aprilie 2005, fotografii compromitatoare cu Adrian intrand noaptea tarziu in apartamentul celebrului fotomodel venezuelean, Aida Yespica. Paparazii italieni au reusit atunci sa imortalizeze momentul in care "Briliantul" intra in casa fotomodelului, imbracat in alb si aranjat, ca intotdeauna.

Totti a platit pozele

Site-ul tgcom.it a notat ieri ca, pe langa alte celebritati, printre care si Eros Ramazzoti, in scandalul de santaj apar si numele lui Totti, Vieri si Adriano, dar ca in discutie mai intra un jucator surprins in timpul unei orgii sexuale, imaginile respective fiind vandute clubului la care acesta era legitimat, pentru a se evita scandalul. "Protagonistul imaginilor nu are inca un nume, dar exista indicii. Joaca in Serie A, are circa 30 de ani, e frumos si a aparut des pe primele pagini ale ziarelor de scandal. In vara lui 2005 a fost surprins pe un iaht alaturi de alti barbati intr-o scena plina de erotism. Acele fotografii nu au fost publicate niciodata, ele au fost cumparate de conducatorii clubului la care jucatorul evolua", sustine tgcom.it.

In cadrul anchetei aflate in desfasurare, Totti, Vieri, Gilardino si Adriano sunt numele cele mai vehiculate. "Se pare insa ca Totti e singurul care a cedat santajului, pentru a nu permite ca o poza in care el o saruta pe Flavia Vento, show-girl, sa fie data publicitatii cu putin timp inainte de casatorie".

Clovni pentru copii

Mutu si Lobont au dat in mintea copiilor romani, la centrul "Paine si Trandafiri", din Prato. Cei doi internationali romani, au facut, joi seara, o vizita-surpriza unui grup de tineri bucuresteni de la Fundatia Parada care, timp de cinci saptamani, au sustinut diverse spectacole in orasele din Peninsula: Pesaro, Senigallia, Campo Basso, Viterbo si Prato.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.