Dupa ce a cucerit foarte rapid tineretul planetei, cantareata Britney Spears (25 de ani) a cazut in promiscuitate tot la fel de repede.

Incercarile prin care trece de cand a anuntat ca divorteaza de Kevin Federline au transfor-mat-o intr-o "fata rea", ceea ce ii ingrijoreaza mult pe fani. A fost zarita recent in baruri de noapte, insotita de Paris Hilton si Lindsay Lohan. Iar paparazzii au surprins-o fara desuuri, cu aceasta ocazie. "Fiecare miscare pe care o fac conteaza mai mult decat m-am asteptat si probabil noua mea libertate a mers putin prea departe", recunoaste interpreta.

Mama, foarte ingrijorata

Lyne, mama vedetei, este foarte alarmata de ceea ce s-a intamplat. Deja fotografiile indecente au aparut pe internet. Se teme ca acest comportament al fiicei ei va influenta instanta in ceea ce priveste incredintarea celor doi nepoti ai sai, Sean Preston si Jayden James. Lyne Spears a luat hotararea de a o aduce cu picioarele pe pamant pe Britney. I-a cerut insistent sa se opreasca si sa se intoarca in orasul natal, Kentwood, in Louisiana.

"Sarutul mortii" de la Madonna

Multi spun ca declinul cantaretei a inceput dupa ce s-a sarutat, in mod indecent, cu Madonna, pe scena. Altii cred ca au lovit-o blestemele fostei partenere a lui Kevin Federline, Shar Jackson. Shar a catalo-gat-o "un pericol ambulant". Pentru ea, care i-a daruit, de asemenea, doi copii lui Kevin, Britney este o mama rea, capabila sa-si puna in pericol bebelusii. Shar o acuza pe Britney ca l-a determinat pe acesta sa se indeparteze de copiii sai mai mari.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.