Andreea Banica a declarat ieri in emisiunea "Tonomatul DP2", ca a primit propunerea de a reprezenta Polonia la concursul Eurovision 2007.

Solista a spus ca aceasta initiativa din partea polonezilor a venit in urma participarii ei la Festavalul de la Spoot, ce s-a desfasurat in luna august. Desi nu a obtinut unul dintre primele locuri in festival, cei de acolo au placut-o atat de mult incat i-au propus sa participe la Eurovision.

Artista a mai afirmat ca face public acest lucru abia acum, deoarece nu-i venea nici ei sa creada ca propunerea e reala. Fiind foarte incantata de acest lucru, Andreea este hotarata sa participe la preselectia din Polonia. Inca nu se stie insa cu ce piesa va concura. Este posibil chiar sa fie o melodie compusa de Marius Moga, care va fi inclusa si pe urmatorul album al solistei, pe care ea vrea sa-l lanseze chiar de Ziua Indragostitilor, pe data de 14 februarie.

Momentan, Andreea are o perioada foarte incarcata, avand foarte multe concerte. De Revelion, ea detine recordul artistilor romani in ceea ce priveste numarul concertelor, noua la numar. Fanii o pot vedea pe cantareata si intr-un nou videoclip care tocmai a aparut pe posturile muzicale. Este vorba despre piesa "Dulce si amar", melodie de pe vremea trupei Blondy, care insa face parte si de pe ultimul album al Andreei, "Dansez, dansez".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.