Anuntata casatorie a Madalinei Manole cu sunetistul de la PRO TV a surprins-o placut si pe Eniko Bartas, actuala sotie a lui Serban Georgescu, fostul sot al cintaretei. "Nu pot decit sa fiu beata de fericire. As conduce-o chiar eu la altar, ca sa fiu sigura ca se marita.
Stiind-o pe ea fericita, eu voi fi de trei ori mai fericita. Ii doresc tot binele din lume, fata de ceea ce mi-a dorit ea mie", a spus Eniko. Reactia acesteia este de inteles. La inceputul verii, ea si Serban Georgescu au fost pe punctul de a divorta.

Printre motivele rupturii, invocate de Eniko, erau si telefoanele mai mult decit nostalgice pe care fata cu parul de foc le dadea ex-ului. "Mi-au semnalat si mie altii, acum o luna, ca, in-tr-o revista pentru femei, aceasta persoana (Madalina) vorbea, intr-un titlu ca pentru miopi, despre noua ei iubire. Dar tot articolul continea amanunte despre fosta ei casnicie si, la final, in citeva paragrafe, despre actuala ei relatie. Nu mai conteaza, sa-i fie de bine!", a mai spus Eniko. In prezent, aceasta si Serban Georgescu, impreuna cu fetita lor, sint bine, mersi, impreuna. Ei vor sa-si petreaca Sarbatorile la Londra, la sora lui Eniko, un artist plastic recunoscut in capitala Marii Britanii.

Sursa: 7plus.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.