Desi recunoaste ca nu este prietena cu Andreea Marin si ca niciodata nu or “sa se tina de mana”, Mihaela Radulescu este de parere ca face o echipa buna cu Zana surprizelor atunci cand ambele lupta pentru o cauza comuna, cum a fost campania “Vedete pentru sinistrati” sau, in prezent, razboiul dus pentru demontarea unor afirmatii calomnioase la adresa lor.
Mai mult, vedeta Antenei 1 i-a facut o marturisire-soc lui Mihai Morar, potrivit careia "rivala" sa i-a cerut practic "binecuvantarea" de a avea o relatie cu Stefan Banica junior, fostul sau sot, cu mult timp inainte ca ea sa devina publica. Aceasta a explicat cum in timpul campaniei "Vedete pentru sinistrati", cand a lucrat cot la cot cu Andreea Marin, prezentatoarea de la TVR 1 i-a spus ca are ceva important sa ii comunice si ca spera ca Mihaela sa nu aiba nici o problema cu asta. Si anume ca ea, Andreea, este impreuna cu Stefan Banica. "I-am raspuns Andreei ca sunt maritata de 8 ani cu altul, ca avem un copil impreuna si ca bineinteles ca nu am nici o problema cu relatia dintre ea si Stefan", a mai destainuit Mihaela Radulescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.