Pentru actrita de telenovele Oana Zavoranu intilnirea cu Pepe pare a fi una predestinata. Multi nu credeau ca vor ramine impreuna, dar intre timp s-au casatorit civil si vor face cununia religioasa si nunta in Las Vegas.

Cei doi si-au unit destinele in urma cu o luna, intr-un mod cu totul original. Cununia a avut loc la un restaurant din Bucuresti, iar cel care a oficiat-o a fost viceprimarul sectorului 6. Oana isi va pastra numele de fata, dar asta nu-l deranjeaza pe solist. La eveniment nu au fost decit prietenii apropiati ai celor doi indragostiti, iar petrecerea a durat pina dimineata.

Numai prietenii apropiati vor fi invitati la petrecere

In momentul de fata, Oana si Pepe se pregatesc de cununia religioasa si de o nunta extrem de eleganta. Evenimentul va avea loc, pe 15 ianuarie, in orasul Las Vegas, iar nas va fi nimeni altul decit Silviu Prigoana. Nu se stie cu cine va merge acesta la nunta, mai ales ca este in proces de divort cu Adriana Bahmuteanu. Am sunat-o pe Oana si ne-a spus ca, intr-adevar, asa e si ca nunta va avea loc pe 15 ianuarie, acum ocupindu-se de ultimele detalii.

Cel care a avut ideea unui asemenea eveniment, tocmai in America, este latin-loverul Pepe, care, din iubire pentru Oana a vrut sa ii ofere nunta visurilor, tocmai in orasul iubit de sotia sa. Vedeta va purta doua rochii, una semnata de cunoscutul creator italian Roberto Cavalli si cealalta a unui creator roman. Oana si iubitul ei vor fi martori la cununia Madalinei Manole, ce va fi pe 22 decembrie, tot in Las Vegas. Oana ar fi dorit-o ca nasa pe Adriana, dar, tinind cont ca se afla in proces de divort, este greu de crezut ca i se va realiza dorinta. Pentru Oana, actualul sot reprezinta sufletul pereche si sustine ca nu ar fi putut trece prin tot ce a trecut, daca acesta nu i-ar fi fost alaturi. Solistul isi adora sotia si, ori de cite ori poate, ii face cite o bucurie.

Este posibil ca mama actritei sa participela eveniment

Nu stim daca mama Oanei va fi invitata la nunta. Cu ceva vreme in urma, vedeta sustinea ca nu isi va chema mama sa-i fie alaturi in asemenea clipe fericite si importante, insa seful ei de partid, Corneliu Vadim Tudor, vrea sa intermedieze o impacare. Asa ca n-ar fi exclus ca Marioara Zavoranu sa fie alaturi de fiica sa, intr-un asemenea moment special.

Dupa cum s-a vehiculat in presa, mama Oanei nu prea il place pe Pepe si sustine ca acesta nu este de nasul fiicei ei. Dar a dovedit ca o iubeste cu adevarat pe Oana, din moment ce a luat-o de nevasta. Cei doi indragostiti vor ca ziua nuntii lor sa fie una cu totul originala. Pina la acel eveniment, indragostitii sint extrem de ocupati si au foarte putin timp liber. Ea se pregateste de lansarea primului ei disc, ce va aparea la Roton, iar solistul are numeroase concerte acum, de Sarbatori. Inca nu s-au decis unde vor petrece Sarbatorile, dar spun ca, atit timp cit vor fi unul linga altul, o sa fie bine oriunde vor merge. Ca femeie maritata, Oana se considera implinita si nu concepe viata fara sotul ei.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.