In ciuda dorintei sotiei sale, omul de afaceri nu si-a retras plangerea, el dorind ca divortul pe care l-a intentat sa se termine chiar la infatisarea de astazi.

In schimb, Prigoana spune ca o regreta pe Adriana, aceasta lasand, la randu-i, o portita deschisa in ceea ce priveste o eventuala impacare: "Niciodata sa nu spui niciodata. Eu am fost foarte fericit cu Adriana, am avut parte de momente de vis alaturi de aceasta femeie si am iubit-o mult". De partea cealalta, Bahmuteanu a declarat: "Eu nu mai inteleg nimic. Vorbeste frumos, dar faptele lui spun contrariul. Bine macar ca nu ma mai improasca cu noroi. Dragoste cu sila nu se poate, iar o impacare depinde de multe lucruri. Eu cred ca Silviu nu m-a considerat niciodata parte din familia lui. Pentru el, familia o reprezinta parintii si copiii sai". Divortul sotilor Prigoana urmeaza sa se desfasoare azi, intr-o sedinta cu usile deschise.

Prigoana nu mai vrea alt termen

De cealalta baricada, Adriana Bahmuteanu spune ca a auzit recentele declaratii de regret ale fostului sau sot, dar ca acestea o induc in eroare: "Eu nu mai inteleg nmic. Vorbeste frumos, dar faptele lui spun contrariul. Bine macar ca nu ma mai improasca cu noroi".

Jurnalista nu exclude varianta unei reconcilieri, mentionand totusi ca acest pas depinde acum de foarte multi factori: "Dragostea cu sila nu se poate, iar o impacare depinde de multe lucruri. Eu cred ca Silviu nu m-a considerat niciodata parte din familia lui. Pentru el, familia o reprezinta parintii si copiii sai". La aceasta afirmatie, Silviu Prigoana a raspuns ca, daca ar fi avut un copil cu Adriana, altfel ar fi stat lucrurile. Totusi, nu faptul ca nu au reusit sa faca impreuna un copil i-a determinat sa divorteze, pentru ca, dupa spusele omului de afaceri, Adriana se pare ca nici nu si-a dorit sa devina mama, ea apeland la un medic din provincie pentru a se debarasa de sarcina: "Ea spunea ca vrea copil, dar s-a dus si a facut avort la Braila, stie toata lumea. Nu inteleg de ce a facut lucrul asta. Mintea unei femei ramane o enigma".

Divortul sotilor Prigoana urmeaza sa se desfasoare de comun acord si in sedinta cu usile deschise. Silviu Prigoana spune ca nu vede rostul obtinerii unui termen de amanare sau de impacare, pentru ca amandoi sunt hotarati sa obtina desfacerea legala a casatoriei.

Gardianul

Sursa: GardianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.