Sean Connery a fost dat in judecata pentru 15 milioane de lire sterline de vecinii sai de la New York pentru ca ar fi galagios, transmite site-ul Ananova.

Familia Sultan, care locuieste intr-un apartament vecin cu cel detinut de actor, s-a plans ca acesta asculta muzica la maxim si este "un batran gras, nepoliticos si rau de gura".

Vecinii lui Connery sustin ca acesta le-a facut viata amara cu renovarile in valoare de doua milioane de lire sterline ale apartamentului sau new yorkez. Burton Sultan s-a plans de "zgomote asurzitoare, fum, robineti care picura, pereti crapati si o invazie de soareci". "Connery mi-a deschis usa imbracat neglijent intr-un halat de baie. Nu prea mai era "cel mai sexy barbat in viata" descris de tabloide si nici nu mai semana cu superspionul care se prezenta drept "Bond, James Bond".

Infatisarea si comportamentul lui erau acelea ale unui batran gras, nepoliticos si rau de gura", a spus dr. Burton Sultan. Actorul a catalogat plangerile drept ridicole si a declarat ca el si sotia lui, Micheline, folosesc rareori apartamentul respectiv.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.