Sub aparenta lor de prosperitate, unele vedete ascund profunde nemultumiri de ordin material. Considerata una din cele mai cochete vedete din showbiz, fiind mereu imbracata dupa ultimele tendinte si conducand numai masini scumpe, Cristina Spatar nu a fost insa scutita de unele griji, nici macar in timpul relatiei pe care a avut-o cu omul de afaceri italian Mirco Maschio.

Potrivit unor surse din anturajul vedetei, aceasta se plangea ca iubitul ei a fost foarte rezervat cand ar fi trebuit sa-i acorde un ajutor financiar mai consistent. Astfel, se pare ca blonda s-ar fi confesat unor amici ca logodnicul ei a cumpanit indelung investirea a 15.000 de euro in albumul ei muzical.

De asemenea, atunci cand Cristina a dorit sa-si cumpere un alt apartament, acesta a ezitat din nou, spre disperarea vedetei, care isi pierduse rabdarea.

Cantareata s-a plans prietenilor ei ca Mirco venea si se uita la ofertele imobiliare propuse de ea, dar a evitat sa-i dea un raspuns ferm. In primavara acestui an, "regina R&B" isi manifestase dorinta de a-si vinde vechea locuinta, din cauza faptului ca fusese atacata de mai multe ori chiar in fata scarii blocului.