Dupa ce a urcat pe toata lumea pe mese si i-a facut pe toti cei prezenti sa renunte la tinuta formala, Andreea a remarcat, se pare, un barbat care parea sa nu se distreze ca toti ceilalti si a decis sa-i acorde o atentie speciala. Astfel, petrecaretii au asistat la o scena lipsita de pudoare. Iubita lui Keo l-a apucat pe spectatorul cu pricina de turul pantalonilor, neascunzand tenta sexuala a gestului sau, si l-a tras atat de tare spre ea incat nu a mai putut evita un accident.

Gemand de durere, barbatul s-a urcat totusi langa cantareata pe masa, insa a trebuit sa treaca putin timp pana i-a revenit sufletul.

Desi soldat cu un "fault", intregul incident a devenit motiv de amuzament, iar petrecerea a continuat si cu alte surprize. Pentru ca se poate dezlantui la petrecerile private, Andreea Balan umbla cu recuzita dupa ea. Fiecare melodie este ilustrata cu elementele din videoclip. Cand interpreteaza "Invidia", de pilda, ea si cele doua dansatoare ale sale dealtfel atractia acestor evenimente datorita tinutelor extrem de sumare � se inarmeaza cu bate de baseball, fapt care socheaza invariabil. Cu toate aceste atuuri, fosta Andre reuseste sa faca, din simplele petreceri de firma, adevarate spectacole.