Dupa mai bine de 1.100 de ore de filmare, timp de 90 de zile, intr-un decor aranjat pana la cel mai mic detaliu pentru ei, actorii din "La Urgenta" si-au luat la revedere de la telespectatori pana in februarie sau martie, anul viitor.

Serialul difuzat in fiecare miercuri seara a "tras" ultima scena. Si pentru ca finalul sa fie de neuitat, actorii si echipa de productie au petrecut marti seara pana-n zori, intr-un club din Capitala.

Daniela Nane, Florin Piersic jr., Victor Rebengiuc, Tania Budi, Crina Matei, Claudiu Istodor sunt doar cativa dintre cei care au fost prezenti in cele 15 episoade si cei care au dat credibilitate atmosferei din "spitalul" Sfantu Petru. Mai trebuie spus ca aproape 40 de locatii au servit drept platou de filmare.

Printre lucrurile haioase intamplate echipei s-au numarat zilele de nastere, sarbatorite cu tort, sampanie, vin, bere, la ore tarzii dupa terminarea lucrului, balbele actorilor sau farsele baietilor de la camera, povesteste producatoarea generala Adela Harnagea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.