De cind a anuntat ca divorteaza de Adriana Bahmuteanu si au existat tot felul de emisiuni pe aceasta tema, nu s-a mai auzit cam nimic despre Silviu Prigoana.

Insa, o noua veste a socat presa si opinia publica din Romania: "Magnatul Gunoaielor" a anuntat, la OTV, ca vrea sa-si gaseasca viitoarea sotie printr-un concurs. L-am sunat si ne-a raspuns franc: "am spus ca urmatoarea doamna Prigoana trebuie sa fie mama vitrega ideala pentru copiii mei.

Din juriu vor face parte fiii si finii mei. Cei doi baieti sint plecati in America, dar vor veni, probabil, in tara, desarbatori, ca doar au si ei nevoie de bani si de mincare si cine sa le dea, daca nu tata. Eu am grija de copiii mei si sint foarte importanti pentu mine. Juriul va fi format din persoanele pe care vi le-am spus si ei vor decide cu cine ar trebui sa ma insor, ca sa nu ma mai pacalesc. Am nevoie de o femeie adevarata si integra linga mine". Prigoana spune ca s-a saturat sa aiba numai neveste pe care nu le intereseaza decit banii lui si nu sa aiba grija de copiii lui. Honorius este fiul cel mare, are 20 de ani, iar Silvius, cel mic, are 15 ani.

Prigoana este si el alintat de cei apropiati cu apelativul "Prigoanis". Pentru omul de afaceri, viitoarea lui sotie ar trebui sa fie orfana si muta. "De ce orfana? Uite asa, ca m-am saturat de tot felul de soacre care vor doar bani multi de la mine. As vrea sa fie si muta, sa nu spuna prea multe si sa nu ma cicaleasca (greu de crezut ca Prigoana va putea sta linga o asemenea femeie, spunem noi). Nu trebuie sa fie neaparat frumoasa, ci sa aiba caracter".

"Am nevoie de o femeie adevarata linga mine"

Intrebindu-l daca va trebui sa fie sexy si sa aiba sinii Adrianei, acesta a inceput sa rida amuzat, pret de citeva minute. "Cum sa aiba sinii Adrianei? Vreau sa aiba unii naturali. Fosta mea sotie si-a pus 5 kg de silicoane in sini. A facut mai multe operatii. Sa va arat eu facturile de la doctor care atesta ceea ce spun. Am stat cu ea in casa si stiu foarte bine ce zic: Bahmuteanca si-a pus silicoane! Am nevoie de un om linga mine si nu de o persoana care sa vrea numai finantele mele".

Despre Adriana, afaceristul spune ca, pe 7 decembrie, ii va reda libertatea si va deveni o femeie divortata, asa cum a declarat ca vrea sa fie. Prigoana nu a fost la nunta catelului Adrianei, pentru simplul motiv "c-am fost cu gisca la raze. Cum puteam sa fiu prezent la o asemenea mascarada? Oamenii mor de foame, iar ex-sotia mea a cheltuit 5.000 de euro pentru acest eveniment. Rochia de mireasa, imbracamintea mirelui, masa si alte cheltuieli au ajuns la aceasta suma fabuloasa". Lui Prigoana i se pare inadmisibil si jenant evenimentul cu pricina.

Bahmuteanu ii recomanda sotului o gonflabila

Am reusit sa vorbim si cu Adriana, care sustine ca banii au fost platiti de sponsori, iar cel care a inaintat actiunea de divort a fost el. "Daca vrea sa fie liber, n-am nimic impotriva. O sa i se indeplineasca dorinta. Cit priveste faptul ca vrea sa-si caute sotie, cea mai ideala alegere este o femeie gonflabila sau travestitul Naomi. Asemenea "doamne" i se potrivesc sotului meu. O sa aiba libertatea sa se duca cu toate matracucile care il vor". Pina una alta, Silviu Prigoana merge mai departe cu divortul, iar concursul si jurizarea vor avea loc cit mai curind, atunci cind fiii lui vor veni in tara.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.