Dupa ce fostul ei sot, Serban Georgescu, s-a casatorit, o vreme, Madalina Manole a suferit, dar acum soarele a rasarit pentru ea si se va marita. Intr-o perioada, s-a vorbit ca Madalina ar fi avut o aventura cu controversatul om de afaceri Adrian Tarau si, dupa aceea, l-a cunoscut pe actualul ei iubit.

Cintareata l-a cerut in casatorie pe Mircea, fost clapar la Talisman, actualmente sunetist in PRO TV. Nunta va avea loc pe 22 decembrie. Aflindu-ne in post, cei doi indragostiti au obtinut o derogare speciala de la Biserica Ortodoxa. Nas va fi nimeni altul decit Silviu Prigoana. Ramine de vazut cine va fi nasa, tinind cont ca se afla in proces de divort si pina atunci e posibil ca instanta sa nu se pronunte si sa nu-i dea libertatea. Sa intelegem ca o va chema pe Elena Cirstea din America, mai ales ca si ea are probleme cu cel de-al doilea sot? Va gasi o femeie frumoasa si singura care sa accepte sa fie nasa pentru o zi alaturi de omul de afaceri? Ramine de vazut. Intrebind-o pe solista despre nunta, ne-a raspuns: "Nu comentez".
La petrecere vor fi invitati doar prietenii si cei din familie.

Serban Georgescu nu va merge la nunta, dar ii doreste numai bine

Solista s-a destainuit unor prietene ca l-a invitat la nunta si pe Serban Georgescu si pe sotia lui. L-am sunat pe compozitor, iar acesta a spus ca nu va merge la petrecere. "Nu am stiut pina acum, de la tine am aflat. Nu am primit nicio invitatie. Ce pot sa spun? Ca-i doresc casa de piatra, sanatate, numai bucurii si sa fie iubita si fericita. Altceva nu stiu ce as putea spune". Imediat dupa nunta, Madalina si sotul ei vor sa plece in luna de miere, undeva in Franta. Paris este destinatia ideala, dar ar putea fi si alta localitate.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.