Nicoleta Luciu il asteapta pe Dinu Maxer cu o masa calda "al carei miros sa-l imbie de cum va intra in casa"

Dragostea va cuprinde, astazi, inimile romanilor. Si asta pentru ca zeul iubirii la romani, Dragobetele, va cobori pe pamant si-i va atinge cu sageti de amor pe indragostiti. Asemeni oamenilor obisnuiti, vedetele autohtone s-au pregatit sa-l intampine cum se cuvine.
Zanele zeului Dragobete i-au soptit Nicoletei Luciu ca, in ziua de 24 februarie, sa-l astepte pe Dinu Maxer, la pranz, cu o masa calda "al carei miros sa-l imbie de cum va intra in casa".

Seara, vedeta Pro Tv va merge cu iubitul sau la un restaurant si va sarbatori cu lumanarele aprinse. "Seara de Dragobete va fi o seara intima pe care vrem sa o petrecem impreuna doar noi doi", spune Nicoleta. Fiindca astazi iubirea va pluti peste tot in aer, Nicoleta isi va alinta si matele. Persana ei, Pisi Nebuna, va avea parte de o vacanta romantica de doua saptamani. Desi Nicoleta isi doreste sa evadeze macar un weekend cu iubitul ei, acest lucru va fi imposibil, dar vedeta promite ca va incerca sa profite din plin de aceste zile de iubire.

Fostul manechin Dana Savuica crede ca Dragobetele este o zi in care femeile ar trebui sa se respecte, sa stea alaturi de sot sau iubit si sa-si aduca aminte de ceea ce i-a unit: dragostea. Ea si sotul ei sunt oameni foarte dinamici, care iubesc tot ceea ce este monden si nu prea au timp sa sarbatoreasca. Afacerea lor de familie, agentia de modele, le ocupa mai tot timpul asa incat astazi va fi o zi normala de lucru. Daca totusi vor sarbatori, Dana se bazeaza pe imaginatia sotului ei, iar petrecerea ar putea demara cu o cina romantica la un restaurant.
Tot timpul primeste de la sotul ei cate un buchet de trandafiri, dar Dana Savuica nu este genul de femeie care sa astepte o zi speciala pentru a primi sau a darui ceva omului iubit. O semnificatie speciala in viata Danei o au felicitarile si florile din hartie creponata pe care le primeste de la fetita ei, singura care tine cont de traditii din familia Savuica.

Pentru Mihaela Radulescu, ziua de Dragobete inseamna "mult mai mult decat cea de Sfantul Valentin". Am prins-o pe Mihaela la telefon in toiul repetitiilor de la noua productie a lui Valeriu Lazarov "Genialii" si mi-a spus in graba ca nu asteapta vreun cadou special de la sotul ei de ziua "nasului cosmic".

Pepe si Oana Zavoranu sunt exemplul viu ca atunci cand exista iubire fiecare dintre parteneri se incarca cu energia necesara pentru a-si construi cariera. Sprijinul reciproc si dragostea lor reprezinta singurul cadou de care au nevoie si pe care si-l ofera din plin in fiecare zi.

Pe 24 februarie, atunci cand romanii au voie oficial sa se imbete cu dragoste, Pepe va suferi pentru ca nu va fi alaturi de iubita sa. El are concert, iar ea filmeaza. Oricum, la sfarsitul zilei pe Oana o asteapta o surpriza. Pepe a ocolit elegant raspunsul, asa incat nu am aflat oficial daca va fi un inel de logodna.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.