Pana acum un an, Lili Sandu si Bogdan Stelea formau unul dintre cuplurile cele mai longevive din show-biz-ul romanesc.
Cei doi au petrecut sase ani impreuna, perioada care a culminat cu momentul in care fostul portar al Nationalei a cerut-o de sotie pe Lili. La scurt timp dupa ce circulau zvonurile ca cei doi urmau sa se casatoreasca, cuplul a anuntat ca se desparte, justificandu-si gestul prin lipsa de comunicare si distanta care le-a afectat relatia. Intre timp, la bratul lui Stelea s-au perindat mai multe femei, fara ca sportivul sa confirme existenta unei legaturi amoroase cu vreuna dintre acestea. Cel mai mult a avut insa de suferit, in privinta imaginii, Lili Sandu, despre care s-au facut numeroase presupuneri, legate de diversi barbati care i-au dat tarcoale si cu care actrita ar fi fost cuplata.

Mai mult chiar, despre fosta telenovelista s-a spus ca ar frecventa hoteluri si cafenele luxoase, in cautare de noi cuceriri. In ciuda acestor zvonuri, Lili Sandu declara, cu putin timp in urma, ca se simte bine singura si ca nu-si doreste cu disperare o relatie, adaugand ca a pastrat o atitudine detasata si civilizata fata de barbatul langa care a stat sase ani. In schimb, se pare ca Stelea a uitat de vremurile in care voia sa se catere pe Arcul de Triumf ca sa o ceara pe Lili de nevasta, declarand ieri, de ziua lui de nastere, ca nu a primit de la fosta lui iubita vreun telefon sau mesaj de felicitari, ba, mai mult, ca nici nu si-ar dori sa fie contactat de Lili: "Nu am asteptat nici un telefon de la ea si nici nu-mi doresc".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.