Cu ocazia unui nou scandal intre Mihaela Radulescu si Andreea Marin, scandal in cadrul caruia cele doua dive s-au improscat reciproc cu maioneza si cafea, dar care n-a avut loc niciodata, prin urmare s-a soldat cu un megaproces intentat de cele doua dive ziarului Averea, am vrea sa va dam o informatie-bomba, deconspirata chiar de Mihaela Radulescu in emisiunea Razboiul sfirsitului saptaminii de la Radio Guerrilla: prima persoana care, cu mult inaintea presei, a aflat de relatia Andreei Marin cu Stefan Banica Jr. a fost nimeni alta decit… taraaaam… Mihaela Radulescu.

I-auziti aici declaratia Mihaelei: "Nu sintem prietene, nu ne intilnim la cafele, nu ne povestim vietile, nu ne sunam noaptea, la ora 12, sa ne povestim problemele, eu sa-i spun ca a facut copilul febra, iar ea sa-mi povesteasca ca nu stie ce maninca Stefan la micul dejun, nu e genul asta de relatie, dar avem bunul-simt si maturitatea de a sta de vorba de cite ori ne intilnim. Avem momente cind facem echipa, cum e, de exemplu, si scandalul acesta de presa. De cite ori a aparut o porcarie de genul asta in ziare am vorbit, am facut impreuna scrisoarea de acum citeva luni catre Clubul Romån de Presa, am facut impreuna citatii in judecata, ne sunam destul de des din punctul asta de vedere. Inainte de a se marita, ne-am intilnit la Andreea acasa. Era doar ea acasa si am stat de vorba. Puneam la cale povestea cu ajutorarea sinistratilor, iar ea era deja cu Stefan. Prima persoana care a aflat ca Andreea are o relatie cu Stefan am fost eu. Stii de la cine am aflat? De la Andreea: 'Mihaela, lucram la campania asta, dar eu trebuie sa-ti spun ceva inainte. Vreau sa stiu daca ai vreo problema ca eu am o relatie cu Stefan, de care presa inca nu stie>>. Bineinteles ca nu am avut nimic impotriva".

Tare, nu? Noi ce sa mai zicem, decit ca poate n-ar fi rau sa inceapa sa se sune si la 12 noaptea? Sa aiba, domnule, curaj Andreea sa o sune pe Mihaela ca s-o intrebe daca stie unde sint sosetele preferate ale lui Stefan: "Hai, fata, alea bej cu dungulita rosie… Mai stii daca i le-ai impachetat cind a plecat de la tine si daca a ajuns cu ele la mine?"…


Despre autor:

Academia Catavencu

Sursa: Academia Catavencu


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.