Sirena Carmen Electra, mai putin egoista din fire, a deconspirat si altor semene taina care o face sa suceasca inca mintile barbatilor: frumusetea si sex-appealul i se datoreaza perfectionarii in strip-tease.

Asa cum se stie, Electra a ridicat, la propriu, strip-teaseul la nivel de arta o data cu spectacolul de cabaret care a facut furori la Hollywood timp de doi ani, "The Pussycat Dolls", ce a revelat afinitati reale intre tagma felina si cea a urmaselor Evei.
Fosta actrita din "Baywatch" sustine ca nu s-a simtit niciodata mai bine in pielea ei ca acum si crede ca rutina dansului si figurile de strip-tease o ajuta sa arate atat de bine la 32 de ani.

"Strip-teaseul este foarte popular si are marele avantaj al unei duble functionalitati: poate fi folosit ca program de fitness, caci pune in miscare tot corpul, dar si ca arma de seductie. Mai mult, poti sa-l practici acasa, intre patru pereti, fara sa te vada nimeni. Apoi, cand ajungi suficient de sigura pe tine, iti regalezi iubitul cu un dans din buric sau faci putin strip-tease. N-o sa-i displaca deloc".

Strip-tease ca aerobic

Ca dovada ca nu glumeste, Electra va lansa pe piata un DVD cu aerobic intitulat chiar "Carmen Electra Fit To Strip", pe care l-a conceput ea insasi. Ca bonus, vedeta, casatorita cu fostul chitarist al trupei Red Hot Chilli Peppers, Dave Navarro, si-a permis sa le dea si un sfat avizat semenelor sale: "DVD-ul le este destinat femeilor, dar si barbatii se pot bucura de rezultate. Le recomand fetelor sa exerseze programul si apoi sa peformeze un mic show pentru el. Strip-teaseul pune in functiune fiecare muschi al corpului, in special coapsele si fundul. In plus, te si distrezi", si-a elogiat Electra inovatia.

"Striperii au cel mai frumos corp, sunt supli, sclipitori si complet tonifiati", a continuat actrita, care a precizat ca industria filmului te face sa te simti stresat in materie de fizic. "Pentru ca mi-am construit cariera pe o imagine sexy, glamour, sunt obligata sa ma mentin in forma. Adevarul e ca, daca nu aveam grija, nu stiu daca as mai fi aratat asa".
Apoi, "felina" a atras atentia ca trebuie sa aiba grija ce mananca, intrucat e scunda si are nevoie de diete tip Atkins, care sa evite carbohidratii.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.