Multe dintre vedetele feminine din showbiz au o adevarata placere din a veni la tot felul de evenimente mondene neinsotite.

Unele au avut iubiti si acum sint separate de acestia, altele au, din cind in cind, cite o aventura si se mai intimpla - ca in cazul lui Eli Laslean - sa-ti moara sotul si atunci este mai greu sa-ti gasesti jumatatea. Sint femei de succes cu bani multi si nu se sinchisesc sa-si etaleze toalele si sa apara la tot felul de manifestari cu iz monden. Va prezentam citeva dintre aceste asa-zise femei fatale care incearca mereu sa epateze, chiar si prin modul in care se imbraca, avind ca principal scop sa atraga si sa provoace masculii. Chiar daca spun ca le place sa fie singure si nu vor sa se marite, de multe ori acest lucru se dovedeste a fi total fals. Tot ceea ce fac este pentru a avea un barbat linga ele.

Nora Seroussi danseaza frenetic prin cluburile de noapte

Nora Seroussi este bogata, nu exceleaza in frumusete, dar se imbraca mai tot timpul elegant. E drept ca uneori exagereaza si uita ca e trecuta de 40 de ani si imbraca fuste scurte si taioare ce tipa pe ea. Are o alura de pustoaica de 18 ani, care nu da tocmai bine la statutul ei social, ci dimpotriva oamenii o catalogheaza cu apelativul "saraca, uite cum s-a imbracat".

Ca sa nu mai vorbim ca-si etaleaza sinii si toate cele. Este milionara, a avut citiva iubiti la activ, insa acum este singura si avida de petreceri. Unde te duci, o intilnesti pe Nora, cu ale sale bilute prin par si nu se da in laturi sa se dea in stamba, sa se dezlantuie pe ringul de dans si sa se delecteze cu bauturi fine. De multe ori o insoteste buna ei amica, Eli Laslean, care-si mai lasa treburile la Arad si mai vine la o prezentare de moda sau la un eveniment monden. Amindoua isi doresc sa fie in centrul atentiei si sa epateze.

Poate asa apare cite un Don Juan la orizont sa-si gaseasca si ele fericirea. Nu au lipsit nici de la ziua lui Catalin Botezatu (ce a avut loc simbata seara, la Club Bamboo), unde au dansat pina in zori zbintuindu-se pina la epuizare, spre deliciul celorlalti. Oana Roman este nelipsita si ea de la asemenea petreceri. Plinuta familiei, care se lauda ca a mai slabit, dar din pacate nu se prea vede, isi pune pe ea cele mai ciudate haine care nu o avantajeaza si o fac sa para penibila si mult mai grasa.

Dupa despartirea de Cornel Pasat nu prea a mai avut noroc in dragoste. Mezina lui Petre Roman nu scapa prilejul de a-si plimba trupul rubensian peste tot. Ii e teama sa se dea in spectacol, asa ca este foarte atenta in momentul in care presa este de fata. Nici pe ringul de dans nu prea se duce, tocmai pentru a nu fi fotografiata sau filmata. Insa, cind este doar intre prieteni, se dezlantuie ca o adevarata furtuna.

O blonda insipida este si Cristina Teodorescu, care, mai nou, face o emisiune de shopping pe la OTV, ca in rest este bagatoare de seama. Punind pe ea tot felul de haine neasortate, care ii vin ca pe gard, Cristina zimbeste fals la toata lumea, se autoinvita la petreceri si incearca sa-si gaseasca marea iubire, dar tot degeaba. Toata lumea ride si chicoteste cind o vede si nimeni nu o prea baga in seama. Dar ce sa-i faci, se crede fata vedeta. Cristina Spatar, regina R&B-ului, a fost parasita de aratosul Mirco cu ceva vreme inaintea nuntii si de atunci isi face de cap. Isi etaleaza sinii, este vulgara prin vestimentatie si atitudine, incearca sa prinda in mrejele ei orice barbat care ar putea fi potent financiar. Isi scoate ghearele atunci cind trebuie si este o clienta fidela a cluburilor de noapte.

Adina Buzatu s-a trezit peste noapte ca a devenit dintr-o anonima un designer apreciat, asa ca a inceput sa aiba pretentii. Si ea isi etaleaza sinii si picioarele, isi arata nurii si asa, incet, incet, a cucerit ba un armator grec, ba un om de afaceri arab, iar in ultima vreme a pus ochii pe ea un om de afaceri de prin Chisinau. Buzatu vine insotita de citeva prietene, danseaza cu frenezie pe la petreceri, zimbeste la toata lumea, arunca ocheade in stinga si in dreapta, picindu-i cu tronc cite unui bogatan. Placindu-i luxul si restaurantele cu fite, nu credem ca s-ar putea indragosti de un domn fara un cont baban in banca. Au fost doar citeva din doamnele ce au slabiciune pentru baruri si cluburile de noapte, carora le prieste statutul de femeie singura si independenta. La maritis nici nu se gindesc, ca doar n-or fi nebune sa se lege la cap daca nu le doare.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.