Solista, aflata de cinci ani in SUA, a reusit sa trezeasca atentia casei de productie Aftermath, care-i apartine lui Dr Dre

Situatia Catalinei Toma aduce un pic cu zicala "Dupa fapta si rasplata". De ce spunem asta? Din mai multe motive, dar cel mai elocvent este acela ca, dupa ce a disparut timp de ani buni de pe scena muzicala din Romania, timp in care a invatat de una singura pianul precum si programele de muzica (cubase, logic si nuendo) munca ei de cinci ani a fost recunoscuta la un nivel la care nici ea nu se astepta. Prin intermediul unui prieten stabilit in SUA, specializat in muzica, Catalina a reusit sa trezeasca atentia casei de productie Aftermath, care, dupa cum se stie, apartine lui Dr Dre. Toma a trimis un demo mai multor case de productie din SUA, cu o singura melodie.

A dat lovitura!

Se pare ca atat de buna a fost piesa respectiva si atat de mult a placut vocea ei, incat in prezent se afla in tratative cu cel care i-a produs pe Eminem, 50 Cents, X-zibit, Nate Dogg si restul. Mai mult decat atat, Dre i-ar fi propus un featuring cu Eminem, care sa rupa gura targului, atat in State, cat si in Romania. Deocamdata, Catalina n-a intreprins nici un demers, pentru ca inca n-au fost batute in cuie aspectele financiare. Solista vrea ca anii ei de munca sa fie rasplatiti corespunzator. Mai exact, Catalina nu este dispusa sa accepte mai putin de 2 milioane de dolari.

Atac

Sursa: AtacTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.