Eliana Mall s-a redeschis sambata, cu cea de a patra editie a „Miss Fotomodel“ Romania. In competitie au intrat 13 dintre cele mai frumoase fete venite din toata tara.
Juriul, din care a facut parte si Bote, a fost pus la grea incercare, dar in final a hotarat ca Miss Fotomodel 2006 sa fie Cecilia Miloiu, o bucuresteanca de 22 de ani. Ea a primit trofeul din mana creatorului de moda Catalin Botezatu. Pe langa premiul de 20 de milioane lei vechi, Miss Cecilia Miloiu a mai castigat o sedinta foto si o aparitie intr-o revista din lumea modeling-ului. Momentul cel mai gustat al concursului a fost proba de lenjerie intima, unde concurentele au purtat o colectie cu semnatura Botezatu. Castigatoarea "Miss Fotomodel" de anul trecut, Andreea Spataru, componenta a juriului, considera aceasta competitie o rampa de lansare. Anul trecut, imediat dupa concurs, ea a devenit Miss Playboy 2005.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.