Desi ocupata cu mai multe proiecte, Julia Chelaru este hotarata sa se orienteze si spre un alt domeniu, unde, crede cantareata, ar avea sorti de izbanda. Artista care este co-actionara la un restaurant si detine si propria-i scoala de muzica vrea sa intre in politica.
"Imi doresc sa fac parte dintr-un partid cu traditie. Principiile mele trebuie sa fie in concordanta cu cele care sunt promovate de respectiva grupare. Mi-as dori sa intru in politica, si, daca se poate, cat mai repede. Nu stiu insa exact cum trebuie sa procedez", ne-a declarat Julia.

Pana atunci insa, cantareata se descurca destul de bine pe plan profesional. Imaginea pe care si-a creat-o ca artista i-a adus si cateva contracte avantajoase. Mai precis, Julia este in prezent imaginea unor firme de incaltaminte, imbracaminte (poarta haine marca Elena Perseil), lenjerie intima, ciorapi (made in Italia). De curand, ea a devenit si reprezentanta unei firme de genti, Lollipops, urmand a primi gratis, pe o perioada de un an, respectivele articole.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.