Moda featuring-urilor a trezit idei chiar si celor mai traditionaliste trupe.

Directia 5, de pilda, se gandeste deja la o colaborare cu o voce tanara. Este vorba despre Claudia (Sexxy) cu care au fost pana in prezent cateva discutii.

Se pare ca baietii de la Directia 5 s-au oferit sa-i compuna Claudiei o piesa pentru primul ei album solo. In cadrul intalnirilor vizand aceasta problema, mai in gluma, mai in serios a fost adusa pe tapet ideea unui featuring.
Discutiile insa au ramas pana in momentul de fata suspendate. Fiind vorba de doua genuri muzicale atat de diferite, cele doua parti trebuie sa gaseasca un numitor comun pentru a putea ajunge pe aceeasi scena, iar cel mai probabil va fi vorba despre o balada.

Cert este ca nici Claudia si nici membrii trupei Directia 5 nu au renuntat la idee, fiind convinsi ca alaturarea lor va avea succes.

Pana una-alta, bruneta asteapta finalizarea hitului compus de Marius Moga pentru a-si putea turna primul videoclip solo din cariera.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.