Unul dintre personajele bizare si controversate din showbizul romnesc este Codin Maticiuc, zis si "Poponet". Blondul insipid de doar 25 de ani s-a remarcat nu printr-o cariera stralucita, ci prin numarul de iubite celebre pe care l-a avut, dar si prin banii multi pe care ii cheltuieste prin cluburile de noapte.

Au plins dupa "Poponet" vedete ca Gina Pistol, Ana Maria Ferent, Roxana de la Trident, Corina Zugravu si Lavinia. Gina Pistol, s-a certat ca la usa cortului cu Ana Maria Ferent pentru favorurile acestuia.

Cele doua au fost, cindva, prietene, dar au "spart gasca" din cauza Don Juan-ului dimbovitean. Mai nou, acesta este amorezat de Lavinia (ex-Spicy), pe care o tot invita in oras. Maticiuc se lauda cu masinile lui de lux: Mercedes SL Cabrio, verde metalizat (patru miliarde de lei), un Porsche Cayenne Turbo negru (patru miliarde lei), un Maseratti Spider argintiu, iar ultima, primita cadou de curind de la parinti, este un Ferrari 430 Cabrio, pe care s-au platit, in total, peste sapte miliarde si jumatate de lei.

Codin facind parte, in mod sigur, dintre acei copii de bani gata care se fac remarcati printr-un comportament excentric si prin miile de dolari cheltuiti prin cluburi cu femeile. Tatal sau, Ion Maticiuc, chiar daca nu apare in "Top 300", are o avere considerabila, depasind 50 de milioane de dolari. Are afaceri imobiliare si este actionar la firmele: "Chematex Grivita SA", "Investrom", "TVM Invest". Urmind exemplul tatalui sau, Codin este si el actionar la doua din firmele acestuia, dindu-se mare cu calitatile sale de manager. Prietenii spun ca ar avea ceva talent in afaceri.

10.000 de euro pe sampanie, intr-o singura noapte

Placindu-i sa traiasca pe picior mare si avind o slabiciune pentru vedetele feminine, "Poponet" nu se sfieste sa arunce cu banii si sa-si faca toate capriciile. Ofera cadouri costisitoare iubitelor sale iar, cu ceva vreme in urma, a fost de pomina intimplarea din clubul "Bamboo" din Bucuresti, cind a cheltuit peste 10.000 de euro pe mai multe sticle de sampanie. S-a intrecut la achizitionat "licoarea magica" cu seicul Mohamed Al Habtor, iar acesta l-a depasit, platind peste 20.000 de euro. Dupa aceasta intimplare, cei doi s-au imprietenit si sint des vazuti la tot felul de evenimente mondene. Desi nu are calitatile unui barbat sarmant, Maticiuc se numara printre cei mai curtati burlaci din Romania.

Vedetele feminine se bat pentru el

Domnisoarele din showbiz alearga nu dupa "Poponet", ci dupa banii acestuia, ca doar este milionar in euro, la cei 25 de ani ai sai. Ca sa arate cit e de tare, in momentul in care iese in oras, Codin se remarca printr-o grandomanie de prost gust, facind cinste prietenilor si domnisoarelor pe care le place. Unul din cei mai buni amici ai sai este Claudiu Patrascu, cel care are si el o slabiciune pentru vedetele feminine.

A fost cuplat cu Sorana de la ASIA, Loredana de la Trident si lista ar putea continua. Asa-zisii domni agata, de multe ori, femei prin baruri. Cind il vezi asa mic si pricajit pe Maticiuc, nu-ti imaginezi de ce are atit de mare succes la femeile frumoase din Romania. Banii pe care ii detine sint un raspuns evident pentru cei care ar putea crede ca farmecul lui "Poponet" este cel care le atrage pe starletele dornice de aventuri efemere.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.