Daca ar fi sa ne luam dupa publicatiile italiene, petrecerea a fost destul de modestuta, nu din cauza locului unde s-a desfasurat (un restaurant de lux, "Antonini"), ci pentru ca multe mese au ramas goale. Inainte insa de a-si intimpina musafirii, Ramona a participat la inaugurarea a doua buticuri simandicoase, unde cei cu bani pot gasi cele mai moderne incaltari (impodobite cu cristale Svarowsky) ori genti si valize de mare lux.

La acest eveniment monden si-au mai facut aparitia vip-uri din showbizul italian, dar si vedete incontestabile, cum ar fi Ursula Andress care, in ciuda virstei respectabile (a implinit 70 de ani), arata inca de nota zece. Dupa "vizitele" scurte la cele doua magazine de lux, Ramona si citiva dintre invitati s-au dus la restaurantul unde aveau sa inceapa "felicitarile, masa si dansul". La masutele rotunde s-au asezat personaje cunoscute din lumea artistica italiana, cum a fost, spre exemplu, producatorul Massimo Ferrero.

Ramona l-a avut alaturi (dar nu prea) pe Riccardo Piccionetti, logodnicul "recuperat" recent care, nemultumit de proiectele ei artistice, o parasise dupa ce ea a participat la o emisiune tv foarte populara in Italia, "La Fattoria". Iata insa ca Riccardo pare sa fi revenit la sentimente mai bune, si i-a facut cadou Ramonei un voiaj romantic in insulele Bora Bora, unde cei doi ar urma sa stea cel putin 20 de zile. "Romanca romana" nu e foarte sigura insa daca si cind se vor duce tocmai pina in Bora Bora.

"Am foarte mult de lucru", a explicat ea. La inceputul lui ianuarie, Ramona va juca rolul unei contese intr-un serial realizat de televiziunea italiana. "Si apoi am turneul in care imi interpretez melodiile mele tiganesti", a mai marturisit ea. Atmosfera (cam) plictisitoare de la restaurant a fost sparta de Fioretta Mari (componenta a unui trio foarte apreciat), care a cintat din rasputeri un mare succes italian al anilor `80, "Non voglio mica la luna". Apoi, in sfirsit, a inceput dansul.