Devenita cunoscuta mai degraba pentru aparitiile sale in Playboy si pentru relatiile sale amoroase foarte mediatizate, Gina Pistol a inceput sa aiba, mai nou, si alte preocupari decat pozatul in reviste pentru barbati.
Anul acesta, ea si-a facut debutul in actorie, aparand in filmul "Margo" al regizorului Ioan Carmazan. Dar se pare ca vechile obiceiuri mor greu, asa incat nici de data asta sexoasa blonda nu a adoptat o atitudine prea cuminte, lasandu-i pe spectatori sa-i admire, pe ecran, trupul aproape complet dezgolit.

Pentru o mai mare siguranta financiara, Gina s-a apucat apoi si de afaceri, deschizandu-si o firma de hostess si invartindu-se, asadar, in aceeasi sfera de activitate. Desi are, pana in prezent, trei pictoriale nud in revista Playboy, Gina spune ca ar incanta-o sa reediteze aceasta experienta, declarand, nu cu mult timp in urma, ca se afla in discutii cu sefii aceleiasi reviste pentru negocierea unei noi aparitii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.