In momentul de fata, Roxana invata pe rupte pentru a pune mana pe atestatul de pilot de elicopter. Merge zilnic la cursuri si, desi a fost de patru ori la mansa pana acum, protevista abia

Roxana Ciuhulescu piloteaza deja elicoptere

asteapta sa poata detine din nou controlul aparatului de zbor, de data aceasta fara a fi asistata indeaproape de instructor. La ora actuala, vedeta este, oficial, pilot si coplilot de raliu, pilot de motocicleta, de carting, scufundator si parasutist. Si de parca nu ar fi suficient, Roxana se pregateste pentru ceva mai mare - un avion. In martie termina cu elicopterele si nu departe de aceasta data se va inscrie in urmatoarea etapa.

Potrivit apropiatilor, visul ei din copilarie este sa ajunga pilot, asa ca pana acolo nu mai are decat un pas. Se pare ca Roxana vede intreaga poveste ca pe ceva de viitor. Ea le-a povestit prietenilor ca, in momentul in care va avea toate actele necesare pilotarii unui avion, se va gandi foarte serios daca mai are ce face in televiziune. Gazda ProMotor nu exclude pentru nici un moment posibilitatea construirii unei cariere in aceasta meserie.
Iar, pentru a-si deschide toate orizonturile, se va asigura ca permisele au valabilitate internationala.